It hurts to be creative ;)

La viața mea am fost pedepsit pentru diverse fapte: aruncat bibelouri de pe balcon, dat foc la diverse obiecte din casă, bătaie în fața blocului, 4 la mate' etc. dar e pentru prima oară când sunt pedepsit :) pentru creativitate.

Se face că ma întorceam din pauză, cuminte, la birou și realizez surprins că dragii mei colegi mi-au făcut o surpriză înlocuindu-mi calculatorul cu... asta:

Ceva îmi spune ca noul sistem nu funcționează prea bine pentru că pe monitor apare un mesaj agasant de eroare așa că cer părerea specialistului. Mihai de la IT își scarpină barba gânditor și-mi spune rânjind pe sub mustăți că e din cauza tastaturii: "Tastatura e de Windows și nu pare a fi compatibilă cu noul sistem" și mă sfătuiește să-mi regăsesc vechiul calculator că ăsta nu e atât de bun. =))

Ceva mai tarziu această acțiune teroristă a fost revendicată de colegii mei ale căror caricaturi le-am postat pe Blogotoc, precum și complicii acestora. Miroase a război. Mănușa a fost aruncată. Nu mai e cale de întoarcere. Vor plăti pentru ce au făcut. Atât ei cât și toți ceilalți care au fost, cu sau fără voia lor, complici. De azi înainte nimeni nu mai e în siguranță în mansarda GREY-ului. Toți sunt amenințați de urechi gigantice, ochi încrucișați, nasuri în formă de cartof sau gâturi sugrumate și nimeni nu știe cine va fi următoarea victimă. :)) God save us!

7 comments:

  1. foarte tare...ma bucur ca ai patit-o.dar am 2 intrebari:1.boxa aceea era conectata la semisistemul ala?2.monitorul e alb-negru?

    ReplyDelete
  2. @deyyw: asa, deci... razi de om in suferinta, ha?
    1. normal ca era conectata. Tu n-auzi cum canta?!
    2. bai, monitoru' e super tare. E cea mai noua inventie de la Macintosh: monitor wireless. si n-are picior. si, da, pare a fi alb-negru. si se pare ca e plin de bug-uri. pff... cred ca e inca "beta" :)

    ReplyDelete
  3. mah...mie mi se pare ca noul monitor se potriveste fffffffff bine cu suportul de pixuri :D

    ReplyDelete
  4. @marya: nu-i asa? ma bucur ca a observat cineva, in sfarsit :P

    ReplyDelete
  5. Bun de pus pe foc in iernile geroase:D

    ReplyDelete
  6. @Madalina: si cu ce "ma incalzeste" asta? :))

    ReplyDelete
  7. O sa ai un birou mult mai ordonat:>.
    De ce mama ma-sii nu-mi apare avataru:-w?

    ReplyDelete